Η Γιουβέντους σκέφτεται πολύ το ενδεχόμενο να φέρουν ξανά τον Αντόνιο Κόντε για την τεχνική ηγεσία και ως αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται “στα σχοινιά”, λόγω της άσχημης πορείας της Γιουβέντους τη φετινή σεζόν και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την αντικατάστασή του για το 2023, καθώς ο Αντρέα Ανιέλι σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι τότε θα παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση για τον πάγκο της ομάδας.

Ο βασικός υποψήφιος σύμφωνα με την ιταλική gazzetta dello sport είναι ο Αντόνιο Κοντέ, παρότι το συμβόλαιό του με την Τότεναμ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από τον πάγκο των μπιανκονέρι και έχει συμφιλιωθεί με τον Αντρέα Ανιέλι, καθώς το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε εν μέσω προετοιμασίας γεγονός που έφερε μια “παγωμάρα” στις σχέσεις του.

Οι διοικούντες την Τότεναμ θέλουν να κρατήσουν τον Κόντε στο Λονδίνο, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν γίνει κάποιες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ίδιος πάντως μέσω δηλώσεών του τονίζει ότι αυτό θα γίνει την κατάλληλη ώρα, ενώ χαρακτήρισε ως “ασεβή” τα σενάρια που τον συνδέουν με τη Γιουβέντους.