Δυσαρεστημένος δηλώνει πως θα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο σε περίπτωση που ο Καλιντού Κουλιμπαλί αποχωρήσει τελικά από τη Νάπολι.

Από τις αρχές του καλοκαιριού η Μάντσεστερ Σίτι, έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ. Στο παιχνίδι… μπήκε και η Παρί. Ωστόσο, τα 80 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει ο Ντε Λαουρέντις για τον Κουλιμπαλί είναι ποσό στο οποίο δεν έχουν διάθεση να φτάσουν οι δύο αυτές ομάδες.

Ο Τζενάρο Γκατούζο ελπίζει για την παραμονή του παίκτη στους «παρτενοπέι», τονίζοντας πως θα στεναχωρηθεί αν τελικά τον χάσει.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους πρωταθλητές του κόσμου στο ρόλο του. Μου δείχνει πάντα πόσο διαθέσιμος είναι και πάντα, προπονείται καλά. Θα λυπηθώ αν τον χάσω, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή. Αλλά ξέρετε, αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί για τους συλλόγους και αυτήν τη στιγμή, πρέπει να κάνουμε κάτι με τους αριθμούς. Πάντως, θα ήμουν χαρούμενος αν τον κρατούσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.