Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του αστέρα της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, εκτός απροόπτου διανύει την τελευταία του χρονιά στους «μπιανκονέρι», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο ατζέντης του Χόρχε Αντούν θα συναντηθεί με τον σύλλογο την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν πιθανή ανανέωση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport», αναφέρει ότι η Ίντερ περιμένει στη γωνία προκειμένου να κάνει τη κίνησή της. Παρ’ όλα αυτά οι «νερατζούρι» δεν έχουν την οικονομική πολυτέλεια να προσφέρουν τόσα όσα η Γιουβέντους.

Η τελευταία προσφορά των «μπιανκονέρι» ήταν τετραετές συμβόλαιο με 8 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν συν άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους. Η Ίντερ ωστόσο, είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ελευθερώσει κάποιους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της πριν μπορέσει να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Οι αποχωρήσεις των Αρτούρο Βιντάλ και του Ματίας Βεσίνο, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, εγγυώνται συνολική εξοικονόμηση περίπου 16 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, ενώ ακόμα και μια πιθανή πώληση του Λαουτάρο Μαρτίνεθ θα έδινε επίσης στους «νερατζούρι» περισσότερες ελπίδες για την υπογραφή του Ντιμπάλα.

Για την ώρα η Ίντερ πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη Πέμπτη για να δει πώς θα πάει η συνάντηση του Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους…