Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του η Νάπολι.

Μια ιδιαιτερότητα έχει ο φετινός Νοέμβριος για τους φίλους της Νάπολι, καθώς στις 25 του μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος, από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα του κορυφαίου κατά πολλούς παίκτη που ανέδειξε το ποδόσφαιρο.

Η είδηση της απώλεια του τον Νοέμβριο του 2020 σόκαρε όλο τον πλανήτη. Μία από τις ομάδες, η οποία θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον «Ντιεγκίτο», για όλα όσα αυτός τις πρόσφερε στο διάστημα που αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο ήταν η Νάπολι.

Για τον λόγο αυτό οι «παρτενιομπέι» μετονόμασαν την έδρα τους από «Σάο Πάολο», σε «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ωστόσο η ομάδα της Νότιας Ιταλίας, δεν θα μείνει μόνο εκεί καθώς όπως έκανε γνωστό, με αναρτήσεις της στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα φορέσουν μια συλλεκτική εμφάνιση με το πρόσωπο του Μαραντόνα στους τρεις αγώνες πρωταθλήματος που θα δώσουν τον Νοέμβριο.

Ο λόγος για τα ματς με Βερόνα και Λάτσιο εντός και Ίντερ εκτός, ενώ παράλληλα η ομάδα του ιταλικού νότου ενημέρωσε πως μέρος από τα έσοδα, που θα υπάρξουν από τις πωλήσεις των εν λόγω εμφανίσεων θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.