Έντονο εκνευρισμό έφεραν στις τάξεις της Ίντερ οι πρόσφατες δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε, με τους Ιταλούς να το πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και να κάνουν λόγο μέχρι και για άμεση απόλυση! Παίζει δυνατά το όνομα του Αλέγκρι για τον διάδοχο…

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» ανέφερε πως η Ίντερ είναι αδύναμη τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και η Γιουβέντους είναι πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, εννοώντας μέσα σε αυτά και το θέμα του… παρασκηνίου και την διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι δύο ομάδες από τη διαιτησία.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό των ανθρώπων της Ίντερ, που έχουν μπει ακόμη και σε σκέψεις για την απόλυση τού Ιταλού τεχνικού, ο οποίος φαίνεται πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον… αέρα!

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που εκμεταλλεύονται τα παραπάνω σενάρια και έχουν αρχίσει ήδη την ονοματολογία. Ένα όνομα επικρατεί αυτή τη στιγμή και θεωρείται ως το κατάλληλο για να αναλάβει την Ίντερ εφόσον αποχωρήσει ο Κόντε και αυτό είναι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους είχε αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο… ταμείο ανεργείας, με το όνομά του να έχει ακουστεί για την Παρί Σεν Ζερμέν!