Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Αντρέ Ονάνα στην Ιταλία και την Ίντερ, η οποία απομένει να τα βρει με την διοίκηση του Άγιαξ προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Ίντερ, καθώς το προσεχές καλοκαίρι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς αναμένεται να «κρεμάσει» τα γάντια του.

Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αντρέ Ονάνα. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας εκτίει ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω του ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ αναμένεται να ολοκληρώσει την τιμωρία του μέσα στον Νοέμβριο.

Ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται εκτός πλάνων στον Άγιαξ. Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022, η Ίντερ έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει μεταξύ τους, προκειμένου ο παίκτης να ενταχτεί στην ομάδα του Μιλάνου τον προσεχή Ιανουάριο.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ιταλίας, να τα βρει με την αντίστοιχη της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal, προτού να «ανοίξει» το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο».