Η Ίντερ θέλει να “δέσει” τον Στέφαν Ντε Φράι, για να μην τον χάσει, όπως και τον Σκρίνιαρ, έχοντας όμως την εναλλακτική του Κρις Σμόλινγκ.

Ο Μάρτιν Σκρίνιαρ έμεινε μεν στην Ίντερ όμως όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί και το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους ανθρώπους των Μιλανέζων αφού δεν θέλουν να πάθουν το ίδιο και με τον Στέφαν ντε Φράι.

Για το λόγο αυτό έχουν αρχίσει εδώ και καιρό ένα πρέσινγκ στον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό, με τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του να έχουν ως αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι με τον Πιμέντα, τον πρώην μάνατζερ του παίκτη, και συνεχίζονται πλέον με τον Φεντερίκο Παστορέλο.

Όπως αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, οι Κυπελλούχοι Ιταλίας προσφέρουν στον 31χρονο στόπερ διετές συμβόλαιο με τα ίδια χρήματα που λάμβανε τα προηγούμενα χρόνια, ήτοι 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους, με το στόχο των νερατζούρι είναι να μην αφήσουν την υπόθεση να τραβήξει σε μάκρος.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως η Ίντερ πιέζει τον παίκτη να δώσει την οριστική του απάντηση μέσα στον Φεβρουάριο και σε περίπτωση που υπάρχει απόρριψη της πρότασής θα εστιάσουν αλλού, και συγκεκριμένα στην Ρόμα, με τον Κρις Σμόλινγκ ο οποίος βλέπει και εκείνος το συμβόλαιό του με τους τζαλορόσι να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ακόμα ανανεώσει.