Ο Μάσιμο Καρέα μίλησε στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, “Marte Sport Live”, και κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό του ιταλικού Super Cup μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους.

«Σίγουρα η Νάπολι φτάνει στο παιχνίδι σε καλύτερη κατάσταση, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά είναι τελικός και νομίζω ότι η Γιουβέντους έχει μάθει από τα λάθη της. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τα επαναλάβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν το Supercoppa που κέρδισα εναντίον της Νάπολι το 2012; Υπέροχο συναίσθημα, ήταν η πρώτη μου φορά σε πάγκο, δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», σχολίασε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και συμπλήρωσε:

«Η επιλογή του Πίρλο στην Γιουβέντους; Διάλεξαν αυτήν τη λύση και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι που θα διαρκέσει στο χρόνο. Εάν η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, η μόνη που φαίνεται να είναι σε θέση να διατηρεί ρυθμό είναι η Μίλαν. Το να παίζεις κάθε τρεις ημέρες είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι η Νάπολι κάνει ένα μεγάλο πρωτάθλημα».