Στον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Φεντερίκο Κιέζα στάθηκε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι, λέγοντας πως λυπάται πολύ για τον συμπαίκτη του, ενώ τόνισε πως άπαντες κατάλαβαν αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Φεντερίκο Κιέζα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Ρόμα, με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι να μιλά για τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως αν και βρισκόταν στον πάγκο κατάλαβαν πως τραυματίστηκε σοβαρά και πως γνωρίζει τι σημαίνουν τέτοιου είδους τραυματισμοί, γιατί το βίωσε και ο ίδιος.

«Λυπάμαι για τον Φεντερίκο. Γνωρίζω τι σημαίνουν τέτοιου είδους τραυματισμοί, γιατί το βίωσα πριν από δύο χρόνια. Μπορεί να ωριμάσει, να γίνει περισσότερο δυνατός. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Ήμουν στον πάγκο κόντρα στη Ρόμα και έμεινα κοντά του σαν μεγάλος αδερφός. Όλα είναι περίεργα στο ξεκίνημα. Το χειρότερο είναι όταν κοντεύεις να επιστρέψεις στη δράση. Το σώμα σου αλλάζει και το νιώθεις. Πρέπει να προσαρμοστείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός στόπερ.