Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει ότι η Γιουβέντους ενδέχεται πλην του πρόστιμου που θα «φάει» να τιμωρηθεί σήμερα (30/05) και με -2, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Δεν έχει τελειωμό το φετινό μαρτύριο της Γιουβέντους…

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», υπάρχει κίνδυνος για νέα απώλεια βαθμών, με αφορμή την αγωγή εναντίον της «γηραιάς κυρίας» για λογιστική απάτη, σχέσεις με μάνατζερ και ύποπτες συνεργασίες με άλλους συλλόγους!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, στην δίκη που θα διεξαχθεί σήμερα (30/05), υπάρχουν δύο ενδεχόμενα…

Το πρώτο, είναι να επιβληθεί πρόστιμο στην Γιουβέντους, που θα «συνοδεύεται» από αφαίρεση επιπλέον δύο βαθμών. Γεγονός το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως ακόμα και να αποκλείσει τους «μπιανκονέρι» από την διεκδίκηση μίας θέσης για το Europa League.

Ενώ το δεύτερο είναι η Γιουβέντους, να κληθεί να πληρώσει ένα μεγαλύτερο πρόστιμο, χωρίς ωστόσο παράπλευρη απώλεια βαθμών.

Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος του Τορίνου βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση, καθώς είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, μετά την αφαίρεση 10 βαθμών, αλλά και τις διαδοχικές ήττες από Εμπολι και Μίλαν.