Περισσότερη στήριξη, περίμενε ο Αντόνιο Κόντε, από την διοίκηση της Ίντερ, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ομάδα.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την προστασία που δεν είχε η Ίντερ φέτος, από την διοίκηση, τονίζοντας πως αν ο σύλλογος επιθυμεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, τότε θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές.

«Η ομάδα ήταν αδύναμη, δεν προστάτευσε εμένα αλλά και τους παίκτες. Δεν μου αρέσει αυτό και τώρα κανείς δεν θα έρθει με το μέρος μας.Ήταν μία δύσκολη χρονιά, πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση προσεκτικά. Η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από την Ίντερ, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός γηπέδου. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου δεν έχουμε την αναγνώριση που θα έπρεπε» ήταν τα λόγια του Αντόνιο Κόντε, τα οποία όπως είναι λογικό προκάλεσαν αναστάτωση.

Ενώ, όσον αφορά για το μέλλον του τόνισε: «Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα όραμα, ξέρω το…μονοπάτι και τι χρειάζεται να κάνω. Είδα μία συνέντευξη του Σπαλέτι το 2017 και ήμαστε στο 2020 και δεν έχει αλλάξει κάτι στην Ίντερ».