Η Γιουβέντους μπαίνει σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων και το ματς με την Μπαρτσελόνα θ’αλλάξει γήπεδο.
Η Κυβέρνηση της Ισπανίας έπειτα και από τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και τα κρούσματα που παρουσιάζονται καθημερινά σε όλη την Ευρώπη, αποφάσισε να μην επιτρέψει 20.000 κόσμο να παραβρεθεί στο «Καμπ Νόου» το βράδυ της 8ης Αυγούστου για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους.

Αντ’ αυτού, το παιχνίδι μεταφέρεται στο Estadio Johan Cruyff, πράγμα που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθούν μονάχα 3.000 οπαδοί σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση…

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους μπαίνει σε αυστηρή καραντίνα λόγω του θετικού τεστ από τον Τυνήσιο, Χαμζά Ράφια, με τους «μπιανκονέρι» να γνωστοποιούν πως άπαντες στην ομάδα μπαίνουν σε μια «φούσκα».

Θα προπονούνται και θα συμμετέχουν σε όλες τις υποχρεώσεις τους μονάχα όσοι θα επιστρέφουν αρνητικό αποτέλεσμα στις συχνές εξετάσεις για τον κορονοϊό.

Σε ό,τι αφορά το φιλικό που είχε προγραμματιστεί ανάμεσα στους Καταλανούς και την Μάντσεστερ Σίτι για το «Καμπ Νόου», αυτό αναβάλλεται επ’ αόριστον αφού φυσικά δεν γίνεται να διεξαχθεί στο Estadio Johan Cruyff μεταξύ συγγενών και φίλων…