Τόσο η Γιουβέντους όσο και η Τορίνο μπορεί να πάρουν στα χαρτιά τα ματς με τη Λάτσιο εξαιτίας της παραβίασης του πρωτόκολλου ασφαλείας από πλευράς «Λατσιάλι».

Η Λάτσιο βρίσκεται υπό διερεύνηση με κατηγορίες για ψεύδη σε δημόσιο έγγραφο, αμέλεια όσον αφορά διάδοση του ιού και απάτη σε δημόσιες συμβάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φέρεται να χρησιμοποίησε παίκτες που ήταν θετικοί στον ιό και να μην τήρησε τίποτα από το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Στις 16 Μαρτίου θα αρχίσει η αθλητική δίκη για την Λάτσιο, η οποία θα προσπαθήσει να πείσει ότι δεν προχώρησε σε παράνομες ενέργειες. Αν το καταφέρει τότε το θέμα θα κλείσει εκεί.

Αν όμως δεν το πετύχει τότε η βαθμολογία της Serie A μπορεί να αλλάξει. Κι αυτό γιατί -όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ- μπορεί να χάσει στα χαρτιά τα δύο ματς για τα οποία κατηγορείται.

Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι με την Τορίνο, που οι «Λατσιάλι» είχαν νικήσει με 4-3 εκτός έδρας και με την Γιουβέντους που είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι (1-1). Αν κριθούν ένοχοι, τότε θα χάσουν τους βαθμούς που κατέκτησαν και θα δοθούν σε «γκρανάτα» και «μπιανκονέρι» με 0-3 στα χαρτιά.