Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ ανέφερε, σε δηλώσεις του, πως απέρριψε τρελές προτάσεις για να παραμείνει στην Ίντερ.

Ο Λαουτάρτο Μαρτίνες παραμένει σταθερή αξία στην επίθεση της Ίντερ τα τελευταία χρόνια και αυτό τον καθιστά ελκυστικό στόχο για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Μπάγερν που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα να τον παρακολουθεί στενά.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυτό δεν φαίνεται να έχει τύχη για να καρποφορήσει, με τον μάνατζερ του παίκτη, Αλεχάντρο Καμάνο, να παραχωρεί συνέντευξη στην ιστοσελίδα “TyC Sports” και να ξεκαθαρίζει πως ο Αργεντινός στράικερ επέλεξε να μείνει στην Ίντερ κλείνοντας την πόρτα σε αρκετούς συλλόγους που του έκαναν σημαντικές προσφορές.

“Άρχισε τη σεζόν με ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με την Ίντερ να έχει χτιστεί για να είναι ανταγωνιστική. Το να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Βραζιλία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη διεκδίκησή του η Μπάγερν; Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αφού, όπως σας έλεγα, υπήρχαν πάντα προτάσεις”, τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του φορ των νερατζούρι, για να συμπληρώσει με νόημα:

“Αυτή τη στιγμή ο Λαουτάρο έχει ξεκαθάρη σκέψη. Έχει στο μυαλό του μόνο την Ίντερ και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν πιθανότητες να φύγει αφού είχαν φτάσει εντυπωσιακές προσφορές αλλά κατάλαβε πως ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μην αλλάξει.

Στο μέλλον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η Ίντερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φάση της αλλά είναι μία μεγάλη ομάδα και ένα υπέροχο μέρος.

Δεν αποκλείει ουδείς να εμφανιστούν για εκείνον άλλοι σύλλογοι με έντονο ενδιαφέρον, όμως ο Λαουτάρο δεν βιάζεται και αφήνει το ποδόσφαιρό του να μιλάει για αυτόν”.