Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως κόλλησε τον κορονοϊό από τα παιδιά του, εκφράζοντας την ενόχλησή του για την κριτική που δέχτηκε, αλλά και για τη δεύτερη σερί προετοιμασία της Μπολόνια που χάνει όντας ασθενής.

Πέρυσι το καλοκαίρι, έδινε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του κόντρα στον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες και βγήκε νικητής. Φέτος, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μπορεί να μην βρίσκεται σε νοσοκομειακή αίθουσα και να περνάει τον κορονοϊό ασυμπτωματικός από το σπίτι του, αλλά για ακόμη μια χρονιά δεν δύναται να βρίσκεται στην προετοιμασία της Μπολόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος είχε δείξει θετικός στον Covid-19 στις 23 Αυγούστου, μίλησε ανοιχτά για τη νέα περιπέτεια της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα κόλλησε τον ιό από τα παιδιά του και έδειξε ενοχλημένος με την κριτική που δέχτηκε από τον κόσμο και τα media μετά τη θετική του διάγνωση.

«Δεν έκανα τίποτα που δεν έπρεπε και ήταν απογοητευτικό να βλέπω τόση κριτική σε βάρος μου και της οικογένειάς μου. Ακολούθησα όλους τους κανόνες και έκανα όλα όσα ήμουν υποχρεωμένος στις διακοπές μου. Δυστυχώς, τα νυχτερινά κλαμπ παραμένουν ανοιχτά και δεν μπορούσα να πω στα παιδιά μου να μην πάνε, αφού επιτρεπόταν.

Πιστεύω πως είναι πιθανό να κόλλησα τον Covid-19 από ένα από τα παιδιά μου, που έδειξε πρώτο θετικός, αλλά τώρα είναι αρνητικό. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν μπορώ να βρίσκομαι στην προετοιμασία της Μπολόνια. Βέβαια, βλέποντας τη δουλειά που έχουν κάνει η ομάδα και το σταφ, ίσως και να τα πηγαίνουν καλύτερα χωρίς εμένα».