Η Μίλαν ετοιμάζεται να χάσει ως ελεύθερο και τον Φρανκ Κεσί, όμως έχει ήδη κάνει την κίνησή της με τον Ρενάτο Σάντσες της Λιλ.

Ο Πορτογάλος μέσος σκόραρε χθες Κυριακή (14/11) με την Εθνική του στην ήττα από την Σερβία και μια μέρα μετά η Gazzetta dello Sport τον διατηρεί σε πρώτο πλάνο. Γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα ο 24χρονος είναι ο Νο1 στόχος των Rossoneri για να αντικαταστήσουν τον Κεσί. Ο τελευταίος ζητά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 8-9 εκατ. ευρώ τον χρόνο και αφού η Μίλαν δεν θέλει να κάνει τέτοια υπέρβαση, θα αποχωρήσει όπως οι Ντοναρούμα και Τσαλχάνογλου.

Έτσι, η Μίλαν, όπως και με τον Ντοναρούμα, κινήθηκε γρήγορα και τον αντικατέστησε, ετοιμάζεται να κάνει και πάλι. Πως; Με την απόκτηση ενός παίκτη από την Λιλ. Το καλοκαίρι ήταν ο Μενιάν, τώρα όπως προκύπτει θα είναι ο Ρενάτο Σάντσες. Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει κάνει σαφές ότι ο πελάτης του έχει έρθει η ώρα να παίξει σε ένα μεγάλο club. Σημειώνεται ότι σε 6 μήνες μένει με έναν μόλις χρόνο συμβολαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Λιλ δεν θα μπορεί να ζητήσει ένα αδιανόητο ποσό.