Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις της Ρόμα στις μεταγραφές, τονίζοντας πως δεν είναι ρεαλιστικό να θέτουν ως στόχο το πρωτάθλημα οι τζαλορόσι.

Η άφιξη των Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ στο Ολίμπικο εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία των οπαδών της Ρόμα και αρκετοί είναι αυτοί εντός της οικογένειας των Ρωμαίων που κάνουν λόγο για πρωτάθλημα (ένας εξ αυτών ο Τάμι Έιμπραχαμ), ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους.

Αυτό το έκανε παραμονή της έναρξης της Serie A που βρίσκει την ομάδα του να αντιμετωπίζει την Σαλερνιτάνα, με τον special one να υποστηρίζει πως η ομάδα της αιώνιας πόλης ξόδεψε λιγότερα χρήματα από όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

“Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα της σεζόν, αλλά με 7 εκατομμύρια ευρώ πήραμε πέντε εκπληκτικούς παίκτες και η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν μπορώ παρά να τους χειροκροτήσω.

Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 3-4 ματς πριν τη λήξη των μεταγραφών. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, καλό θα είναι να περιμένουμε”, τόνισε με δηλώσεις του ο special one και πρόσθεσε:

“Η Ρόμα για πρωτάθλημα; Θα το καταλάβαινα αν είχαμε 18 πρωταθλήματα, και αυτό γιατί λιγότερα χρήματα από εμάς στις μεταγραφές ξόδεψαν μόνο η Σαμπντόρια και η Λέτσε.

Η Λάτσιο ξόδεψε 39 εκατομμύρια ευρώ, είναι και αυτοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα. Δεν μου φαίνεται σωστό να μιλάμε μόνο για εμάς, δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα.

Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει και είναι αυτό της αγάπης του κόσμου, το πάθος τους είναι το πρωτάθλημά μας”.