Άγνοια για ενδιαφέρον της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας να τον προσλάβει στην εθνική ομάδα της χώρας δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ο διακαής πόθος των Βραζιλιάνων για τη «σελεσάο», αλλά ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας αναζητά άλλον προπονητή για την εθνική ομάδα της χώρας και το όνομα του Μουρίνιο φαίνεται πως… παίζει ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, δηλώνει άγνοια για πιθανό ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων τονίζοντας πως όσο είναι στη Ρόμα δεν θέλει να συζητήσει άλλες προτάσεις.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ» είπε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ.

Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη».