Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πρόθυμος να συνεχίσει στους πάγκους για «λίγα ακόμη χρόνια», καθώς νιώθει ακόμα «δυνατός, με κίνητρο»!

Ο πολύπειρος Πορτογάλος κόουτς, Ζοσέ Μουρίνιο, δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί άμεσα. Ο «Special One» στα 59 του πλέον, είναι ένας από τους επιτυχημένους προπονητές της σύγχρονης ιστορίας κατακτώντας πλήθος πρωταθλημάτων σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία, ενώ έχει φτάσει και δύο φορές στην κατάκτηση του Champions League (με Ίντερ, Πόρτο).

Τα τελευταία χρόνια μπορεί να ήταν πιο… κατηφορικά για τον νυν τεχνικό της Ρόμα, με μοναδικό τίτλο εδώ και πέντε χρόνια, το περυσινό Conference League με τους «τζιαλορόσι» αλλά ο Πορτογάλος δηλώνει πως τίποτα έχει αλλάξει, κι έτσι θα συνεχίσει να προπονεί για κάποια χρόνια ακόμα!

«Αυτά τα 22 χρόνια πέρασαν γρήγορα, αλλά θέλω να συνεχίσω», είπε ο Μουρίνιο στην εκδήλωση «Quinas de Ouro». «Νιώθω καλά, νιώθω δυνατός, με κίνητρο, μου αρέσει να κερδίζω, μισώ να χάνω, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Το χρώμα των μαλλιών μου, ναι, ακόμα και οι ρυτίδες, αλλά θέλω να συνεχίσω. Όχι για άλλα 22 χρόνια, καθώς δεν υπάρχει χρόνος, αλλά για μερικά χρόνια ακόμη».

Η Ρόμα βρίσκεται στην 6η θέση στον πίνακα της Serie A αφού κέρδισε τέσσερις από τους πρώτους επτά αγώνες της αυτή τη σεζόν. Μετά την προσθήκη των Πάουλο Ντιμπάλα και Νεμάνια Μάτιτς στις τάξεις της το καλοκαίρι, αναμένεται να χτίσει πάνω σε αυτούς αυτή τη σεζόν.

«Την περασμένη σεζόν κάναμε αυτό που κανείς δεν περίμενε, φέτος θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα», είπε. «Δεν έχουμε τις ίδιες οικονομικές δυνατότητες με τους αντιπάλους μας. Είχαμε μια μεταγραφική αγορά 7 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έχουμε ποιότητα, πάθος, πολλούς ανθρώπους που τους αρέσει να συνεργάζονται, κάτι που είναι σημαντικό, και μετά στο τέλος της σεζόν θα δούμε».