Θέση για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε από τους οπαδούς της Λάτσιο, ο ίδιος αλλά και ο συμπαίκτης του Φρανκ Κεσιέ πήρε με ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωση ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Καταγγελία σε βάρος της Λάτσιο και πιο συγκεκριμένα εναντίον των οπαδών της που βρέθηκα στο «Σαν Σίρο» ετοιμάζει η Μίλαν.

Ο λόγος που οι «ροσονέρι» ετοιμάζονται να προβούν στην κίνηση αυτή, δεν είναι άλλος , από τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν διαρκώς οι φίλοι των «λατσιάλι» εναντίον των Τιεμουέ Μπακαγιόκο και Φρανκ Κεσιέ.

Ο πρώτος με ανάρτηση του στο Instagram πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν ενώ μεταξύ άλλων έστειλε ηχηρό μήνυμα προς όλους όσους αποδοκίμαζαν τον ίδιο και τον Κεσιέ στο παιχνίδι με αισχρούς χαρακτηρισμούς.

«Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα “ροσονέρι”. Δυστυχώς τραυματίστηκα στο ντεμπούτο μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Απευθύνομαι σε μερικούς οπαδούς της Λάτσιο και τις ρατσιστικές συμπεριφορές τους προς εμένα και τον αδερφό μου Φρανκ Κεσιέ.. Είμαστε δυνατοί και υπερήφανοι για το χρώμα του δέρματός μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτηση του.