Η μετακίνηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στη Φιορεντίνα «ναυάγησε» και τώρα ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες, τον «στέλνει» στη Γιουβέντους.

Ο Ζόρζε Μέντες, που εκπροσωπεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν είδε τις απαιτήσεις του να ικανοποιούνται από τους ανθρώπους της Φιορεντίνα και έβαλε τέλος στις σχετικές διαπραγματεύσεις για μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στη Φλωρεντία.

Όμως, ο Πορτογάλος ατζέντης φαίνεται πεπεισμένος ότι ο πελάτης του μπορεί να αγωνιστεί στη Serie A και μάλιστα σε μεγάλη ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου την τελευταία ημέρα, ο Μέντες έχει έρθει σε επαφή με τη Γιουβέντους, που θεωρεί τον Ολιβέιρα την ιδανική λύση – plan B – σε περίπτωση που δεν επιστρέψει στα «ασπρόμαυρα» ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Εξάλλου, ο Ολιβέιρα τούς είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του στη διπλή-νοκ άουτ αναμέτρηση μεταξύ Πόρτο και Γιουβέντους στο φετινό Champions League, όπου και ξεχώρισε.

Μάλιστα, το ποσό που ζητά η Πόρτο ανέρχεται στα 20 περίπου εκατομμύρια ευρώ, μια τιμή που είναι αρκετά συμφέρουσα για την οικονομική δύναμη της Γιουβέντους.