Η Μίλαν αναδειχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να βγάζει μία ηγετική ομιλία στα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί.

Πραγματικός ηγέτης είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το απέδειξε για ακόμη μία φορά, με την ομιλία που έβγαλε στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μίλαν. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός σούπερ σταρ ευχαρίστησε παίκτες και staff, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως ολόκληρη η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν, ζητώντας από τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν ως πρωταθλητές.

«Ηρεμήστε δεν θα πω αντίο. Από την πρώτη μέρα, από τη μέρα που ήρθα και μετά ήρθαν και οι υπόλοιποι, ελάχιστοι πίστεψαν σε εμάς. Αλλά, όταν καταλάβαμε πως έπρεπε να κάνουμε θυσίες, να υποφέρουμε, να πιστέψουμε και να δουλέψουμε γίναμε μία ομάδα. Και όταν είσαι ομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που καταφέραμε. Τώρα είμαστε πρωταθλητές Ιταλίας. Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Θέλω να μιλήσω εκ μέρους όλης της ομάδας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πάολο Μαλντίνι, τον Ρίκι Μασάρα και τον Ιβάν Γαζίδη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά ήμασταν μία πραγματική ομάδα φέτος. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κανείς δεν μας πίστεψε, αλλά με όλες αυτές τις συνθήκες γίναμε δυνατότεροι. Είμαι υπερήφανος για όλους εσάς. Τώρα κάντε μου μία χάρη. Πανηγυρίστε σαν πρωταθλητές, γιατί το Μιλάνο αυτό που ανήκει στη Μίλαν, ολόκληρη η Ιταλία ανήκει στη Μίλαν!» ανέφερε αναλυτικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.