Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε σε συνέντευξη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για την περίπτωση του Ζλάταν και τον χειρουργείο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μίλαν:
Για τον αποκλεισμό από την Ίντερ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλιάς: «Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της σεζόν. Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και είχαμε να παίξουμε με τη Λάτσιο αμέσως μετά, αλλά ανταποκριθήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν ως η πιο δυνατή ομάδα, αλλά γίναμε οι ισχυρότεροι στην πορεία. Ο σύλλογος έδειξε χαρακτήρα και οι παίκτες συνεχώς έδιναν κίνητρα στους εαυτούς τους. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον σωστό δρόμο».
Για τον Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν μπορούσε να περιμένει για να μπει στο χειρουργείο, αφού υπέφερε όλους αυτούς τους μήνες. Ο Ζλάταν με βοήθησε να εξελιχθώ και έδωσε σε ολόκληρη την ομάδα σωστή νοοτροπία και πίστη. Είναι ο πιο έξυπνος και αρεστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έκανε την εγχείρηση διότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει».

Για τον Ράφαελ Λεάο και τη φημολογούμενη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Από όσο ξέρω, ο Λεάο θα παραμείνει παίκτης της Μίλαν. Σίγουρα, αυτό πιστεύω. Έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».