Ο Μίνο Ραϊόλα αποθέωσε τον πελάτη του, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, τονίζοντας πως ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο ο Σουηδός επιθετικός, είναι «αν τον πάρουν με φορείο από το γήπεδο».

Συνέντευξη στο CalcioMercato.it έδωσε ο Μίνο Ραϊόλα, στην οποία αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Σε αυτή ο ισχυρός ατζέντης του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν τόνισε αρχικά πως αυτός μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τα 50 του. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του, αλλά και στο μεγάλο πάθος που έχει ο ψηλόσωμος επιθετικός, προκειμένου να κερδίζει ακόμα και στα βιντεοπαιχνίδια.

«Ο Ζλάταν είναι σε τρομερή κατάσταση. Σκεφτείτε ότι μερικές φορές κάνει κάμψεις με εμένα να κάθομαι από πάνω του. Και ξέρετε ότι δεν είμαι ελαφρύς. Μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50. Για να σταματήσει θα πρέπει να τον πάρουν με φορείο από το γήπεδο. Αλλά επιθυμία του είναι να αγωνίζεται μόνο σε υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα σε αυτό το επίπεδο, καθώς στη Μίλαν αναστήθηκε και τώρα είναι το 90% αυτής της ομάδας.

Εμπνέει τους ανθρώπους όχι για αυτά που λέει, αλλά με αυτό που κάνει. Υπάρχει μια σπίθα στα μάτια του. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυτοκριτικός σε ένα αδιανόητο βαθμό. Η αποτυχία μπορεί να τον τρελάνει. Που ήταν η Παρί πριν τον Ζλάταν, που ήταν η Μίλαν; Εχει προσφέρει πολλά σε αυτούς τους συλλόγους. Στην Αμερική και στην LA Galaxy ήταν δύσκολα. Οι συμπαίκτες του εκεί δεν είχαν το ίδιο πάθος που είχε ο Ζλάταν. Δεν είχαν τόση μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θέλει να χάνει ούτε σε videogames» ήταν τα λόγια του Ιταλού ατζέντη για τον Ζλάταν.