Λίγες ώρες απομένουν μονάχα για να επισημοποιηθεί το ντιλ μεταξύ της Ρόμα και του Όλα Σόλμπακεν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παίκτης της Ρόμα πρέπει να θεωρείται ο Όλα Σόλμπακεν, ο οποίος αναμένεται στην Ιταλία και την Ρώμη τις επόμενες ώρες προκειμένου να υπογράψει με τους «τζιαλορόσι» αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Εξέλιξη που φημολογούνταν καιρό πλέον επιβεβαιώνεται και από τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με την δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως η ομάδα του Σόλμπακεν δεν πρόκειται να του επιτρέψει να προπονηθεί με την Ρόμα πριν την λήξη του συμβολαίου του ως και την τελευταία ημέρα (31/12).

Ο 24χρονος Νορβηγός θα μεταγραφεί στην ιταλική ομάδα ως ελεύθερος από την Μπόντο Γκλίμτ, με την οποία φέτος μέτρησε τέσσερα τέρματα και οκτώ ασίστ σε 23 συμμετοχές.

Από τον Γενάρη του 2020 όταν και έφτασε στην Μπόντο, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ομάδα του καταγράφοντας 20 γκολ και 24 ασίστ σε 92 συμμετοχές σε Νορβηγία και Ευρώπη, ενώ στις 13 Νοεμβρίου του περασμένου έτους έκανε το ντεμπούτο του με εθνική ομάδα.