Ο Φραντσέσκο Τότι κερδίζει πόντους για να επιστρέψει στη Ρόμα, από τη στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του ώστε να τον βοηθάει με την καθημερινότητα στην ομάδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να παραμείνει στη Ρόμα και τη νέα σεζόν, ωστόσο μάλλον έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες. Πέραν του μπάτζετ που επιθυμεί να είναι αυξημένο, ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο ώστε να τον βοηθάει με την καθημερινότητα στην ομάδα.

Οι ευχές του Μουρίνιο αναμένεται να πραγματοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες, με το όνομα του Φραντσέσκο Τότι να παίζει δυνατά πλέον για να αναλάβει τον εν λόγω ρόλο. Η επιστροφή του μεγάλου αρχηγού της Ρόμα είναι ένα υπαρκτό σενάριο, με σκοπό να γυρίσει στην ομάδα που αγαπά και να βγάλει πάνω από τους ώμους του «Special One» ορισμένες από τις ευθύνες του.

Ο Μουρίνιο έχει καλή σχέση με τον Τιάγκο Πίντο, αλλά ο συμπατριώτης του (που έχει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή) φαίνεται να μην μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα που θέλει ο προπονητής. Κάπως έτσι, πέραν του Τότι παίζει και ο Μπόνιεκ, άλλος ένας θρύλος του συλλόγου και η απόφαση των «τζαλορόσι» θα έρθει μέσα στον μήνα.