Ο Ζοσέ Μουρίνιο προς το παρόν παραμένει ψύχραιμος και σίγουρος για την παρουσία του στον πάγκο της Ρόμα παρά το γεγονός πως εφαρμόζει τη γνωστή τακτική του ανοίγοντας κόντρες και θίγοντας τον εγωισμό των παικτών του.

Είναι κάτι που το έχει πράξει σε όλες τις ομάδες του, πλην της Ίντερ όπου αποχωρώντας άφησε μονάχα φίλους και έκλαψε για τους ανθρώπους που θα έμεναν πίσω δίχως εκείνον.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Ρόμα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην Serie A εδώ και 43 χρόνια με 9 ήττες σε 21 ματς μετά και το 4-3 από την Γιουβέντους, ωστόσο, δεν θα πρέπει ν’ ανησυχεί για την θέση του.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι διοικούντες την ομάδα της αιώνιας πόλης συζήτησαν και αποφάσισαν πως δεν τίθεται θέμα ενασχόλησης με την αγορά όσον αφορά στους προπονητές που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πορτογάλου.

Ο τελευταίος, στην πιο πρόσφατη αναφορά του προς τους παίκτες του, έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους με τον γνωστό του… άκομψο τρόπο.