Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Αντρέα Μπελότι και στον Νικολό Τζανιόλο.

Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει την Κρεμονέζε για τη 2η αγωνιστική της Serie A. Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην παραμονή του Νικολό Τζανιόλο στους «τζαλορόσι», ενώ μίλησε και για τον Αντρέα Μπελότι.

«Δεν βλέπω την Κρεμονέζε ως ομάδα που ήρθε από τη Serie B, γιατί παίζει με εξαιρετική οργάνωση και ο προπονητής αξίζει πολλούς επαίνους. Ξέρουν πώς να παίζουν και πώς να περιορίζουν τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων τους, έκαναν σημαντικές επενδύσεις στην αγορά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για τον Αντρέα Μπελότι:

«Ο Μπελότι είναι ελεύθερος, οπότε μου επιτρέπεται να μιλήσω για αυτόν. Αυτό που λέω είναι το εξής: αν είναι αλήθεια ότι είναι τόσο πρόθυμος να ενταχθεί στη Ρόμα, τότε μου αρέσει πολύ αυτό το συναίσθημα».

Ενώ για τον Τζανιόλο είπε: «Αν παραμείνει ή όχι, αυτό είναι μια ερώτηση για τη διοίκηση, όχι για μένα. Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να παραμείνει, προφανώς. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, ένα βασικό κομμάτι του παζλ για να συγκεντρώσουμε όλα τα χαρακτηριστικά των παικτών μας».