Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Τζιοβάνι Σιμεόνε στη Νάπολι, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του. Ο 27χρονος Αργεντινός μίλησε επίσης και για τον Ντιέγκο Μαραντόνα, σημειώνοντας πως μπορεί ο θρύλος του ποδοσφαίρου να έχει φύγει, αλλά άφησε για πάντα το στίγμα του στους «παρτενοπέι».

«Είναι υπέροχα. Όλοι εδώ μιλούν για τον Ντιέγκο. Όλοι σου λένε πως βίωσαν κάτι με τον Ντιέγκο. Στο διηγούνται με πάθος, σαν να συνέβη σε αυτούς χθες και ενώ έγινε πιθανότατα πριν 30 χρόνια.

Ο Ντιέγκο δεν είναι εδώ αλλά είναι σαν να βρίσκεται ανάμεσά μας”, τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της πατρίδας του La Nacion», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κόσμος υποφέρει ακόμα από τη διαφορά μεταξύ βορρά και νότου. Ο Ντιέγκο τούς έσωσε από τη λήθη. Είναι μία πόλη γεμάτη πάθος και είναι τίτλος υπερηφάνειας για αυτούς να έχουν τον Μαραντόνα.

Είναι εκείνος που τους έδωσε φως, ελπίδα, τους έπεισε ότι μπορούν να τα βάλουν με τον δυνατό ιταλικό βορρά. Αυτό σου λένε κάθε μέρα. Άφησε το σημάδι του παντού.

Τώρα υπάρχει κόσμος που μου λέει “Από τη στιγμή που δεν θα είναι η Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είμαστε όλοι με την Αργεντινή».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που αγωνίζεται για λογαριασμό της Νάπολι, είπε: «Υπήρχε κάτι μέσα μου που μου έλεγε να πάω στην Νάπολι έπρεπε να έρθω εδώ.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν κολλήσει κάποια στιγμή αλλά δεν κουνήθηκα ούτε ίντσα από την επιθυμία μου, ήθελα να πάω στην Νάπολι».