Δεν αρκεί στη Νάπολι το τρέχον συμβόλαιο του Κβίτσα Κβαρατσχέλια μέχρι το 2027, καθώς θέλει να χτίσει πάνω στον Γεωργιανό αστέρα για πολλά χρόνια ακόμη, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Η φετινή σεζόν δεν έχει πάει στην Νάπολι όπως θα επιθυμούσε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αναγνωρίζει τις αξίες που υπάρχουν μέσα στην ομάδα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κβίτσα Κβαρατσχέλια που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να κατακτήσουν το σκουντέτο οι παρτενοπέι το 2022-23.

Το συμβόλαιο του Γεωργιανού -ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στα τελικά του Euro 2024- λήγει το 2027 όμως αυτό δεν κάνει τους Ναπολιτάνους να επαναπαύονται, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να έχει καταλήξει μάλιστα στον τρόπο με τον οποίο θα πείσει τον παίκτη να παραμείνει.

Αυτός θα είναι να του προσφέρει το καλοκαίρι ένα νέο συμβόλαιο με πολύ βελτιωμένες αποδοχές (αυτή τη στιγμή αμείβεται με κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως), όπου θα μπει ένας όρος που θα επιτρέπει στον “Κβάρα” να αποχωρήσει αν γίνει μία πολύ μεγάλη και συμφέρουσα οικονομικά πρόταση στην ομάδα του.

Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, ο Ντε Λαουρέντις θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για την τοποθέτηση ρήτρας ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε όταν γίνει πρόταση από κάποιον μνηστήρα, να μπορεί η Νάπολι να έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού για να μη τον χάσει χωρίς να ωφεληθεί οικονομικά.