Ο Χακάν Τσαλχάνογλου μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μίλαν και να φορέσει την φανέλα της Ίντερ.

Μιλώντας σε μέσο της Τουρκίας, ο Χακάν Τσαλχάνογλου αποκάλυψε πως μόνο ένα άτομο τον ήθελε στη Μίλαν και πως τώρα εστιάζει όλη του την προσοχή στη νέα του ομάδα, την Ίντερ.

«Τον θόρυβο τον κάνουν οι οπαδοί, είναι λογικό. Για έναν ποδοσφαιριστή όπως εγώ είναι λογικό. Δεν είμαι, όμως, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Πολλοί πήγαν από τη Μίλαν στην Ίντερ ή από την Ίντερ στη Μίλαν, δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Εγώ ήθελα απλά να κοιτάξω το μέλλον μου, με μεγάλο σεβασμό στη Μίλαν. Έκανα πολλά πράγματα για την ομάδα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, τους σεβάστηκα όλους. Αυτοί που με γνωρίζουν τα ήξεραν όλα. Τώρα, όμως, έχω μια νέα περιπέτεια στην Ίντερ και πρέπει να κοιτάξω μπροστά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Πιόλι ήταν ο μοναδικός που με ήθελε πολύ στη Μίλαν. Μίλησα πολλές φορές μαζί του, σεβάστηκε την απόφασή μου και μου ευχήθηκε τα καλύτερα. Ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Το άλλο που θέλω είναι να κάνουμε σπουδαία πράγματα στο Champions League. Πιστεύω στην ομάδα μας, έχουμε παίκτες με πολλή ποιότητα και ελπίζω ότι ο νέος προπονητής θα κάνει κάτι σπουδαίο», ολοκλήρωσε ο 27χρονος μέσος.