Παρά τις εκτιμήσεις των γιατρών της Μίλαν για απουσία του Ζλάταν από τα γηπέδα για 10 ημέρες, ο ίδιος δήλωσε πως σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα είναι πίσω.

Ο Σουηδός στράικερ στο τελευταίο παιχνίδι της Μίλαν με τη Νάπολι τη βοήθησε με δύο γκολ να φτάσει σε νίκη με 3-1. Ωστόσο, στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, αποχώρησε με πρόβλημα, καθώς έπιανε τον αριστερό δικέφαλο του ποδιού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του δεν ήταν ενθαρρυντικά καθώς έδειξαν πως ο Ζλάταν θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τις επόμενες δέκα ημέρες, καθώς τότε θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πάντως ο ίδιος δεν φαίνεται επηρεασμένος από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πρόσφατα μάλιστα πέρασε σχεδόν πέντε ώρες στο αθλητικό κέντρο και στο γυμναστήριο των «ροσονέρι», στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα για την όρεξη και το πάθος που έχει για το «comeback» του.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την βράβευσή του ως ο κορυφαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής για 12η χρονιά, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως θα χρειαστεί το πολύ δύο εβδομάδες ώστε να είναι και πάλι έτοιμος

«Δεν είναι κάτι σοβαρό. Περίπου μία με δύο εβδομάδες θα χρειαστώ για να επανέλθω», τόνισε μεταξύ άλλων στο Aftonbladet.se