Θέση με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία της Κυριακής (17/12) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη «Alternatives», ζητώντας από την διοίκηση να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες όπως η χτεσινή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αδυναμίες της ομάδας είναι εμφανείς (και είναι πολλές), όπως και οι δυνατότητες. Τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές και ελπίζουμε να διορθωθούν. Μην τα λέμε πάλι από την αρχή. 

Στην προηγουμένη ανακοίνωση λέγαμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε «και με καλή και με κακή διαιτησία». Αυτό το χειρουργείο, όμως κανείς δεν το περίμενε. Σπάνια σχολιάζουμε διαιτησίες αλλά στο σημερινό παιχνίδι στο Παγκρήτιο είδαμε ένα από τα χειρότερα διαιτητικά σφαγεία των τελευταίων χρόνων.

Δεν είναι μόνο η φάση του πέναλτι (και απευθείας κόκκινη) που δεν δόθηκε στην αρχή του παιχνιδιού. Είναι οι δεκάδες μικρές φάσεις σε όλο το παιχνίδι που δεν θα βρουν χρόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές και που, απαράδεκτα, δεν τονίζονται όσο πρέπει στα μέχρι τώρα ρεπορτάζ των ντόπιων, και όχι μόνο, ΜΜΕ.

Καλούμε την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να αντιδράσει ΕΠΙΣΗΜΑ και να προστατέψει επιτέλους την ομάδα. Όσο δεν κουνιέται φύλλο, θα μας κάνουν χειρότερα. Οι ενδείξεις μέχρι τώρα είναι πολλές και θα αυξηθούν όσο προχωράει το πρωτάθλημα. Αντιδράστε όσο είναι νωρίς (που δεν είναι).

Μπράβο στους παίχτες που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη νίκη. Απολογισμό ξανά μέτα το παιχνίδι της Τετάρτης. Διπλό στη Λάρισα.

Και καλά να’μασταν, πάλι ΕΡΓΟ θα’μασταν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
VENCEREMOS».