Απίστευτη απόφαση πήραν στην Superleague 2, όπου επιστρέφει το σύστημα των playoffs  και playouts, όμως οι ομάδες θα χάνουν τους μισούς βαθμούς, που κέρδισαν στην κανονική διάρκεια του πρωτάθληματος. Με αυτό τον τρόπο θ’αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα του προϊόντος, όπως λένε οι ιθύνοντες της λίγκας, όμως πρόκειται για απόφαση-σκάνδαλο.  κατηγορία.

Οι παίκτες και οι προπονητές θα δουν δηλαδή τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να… εξαφανίζονται, στο όνομα μίας κατ’ ευφημισμόν ανταγωνιστικότητας. Βαθμοί που κερδήθηκαν με κόπο και ιδρώτα στο χορτάρι, θα γίνουν “στάχτη”, για να εξυπηρετηθεί στο τέλος ποιος;

Το ίδιο το ποδόσφαιρο που -πρέπει να- είναι ο στόχος ή μήπως οι… παρατρεχάμενοι και “ύποπτοι” που κινούνται γύρω από ομάδες οι οποίες ελέγχονται από τις Αρχές για το νέο σκάνδαλο στημένων αγώνων που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα;

Κι εδώ βέβαια χαμένος δεν θα είναι μόνο ο 1ος κάθε ομίλου, έναντι των ανταγωνιστών του, αλλά και ο 2ος έναντι του 3ου, όπως κι ο 3ος έναντι του 4ου.

Πρόκειται δίχως άλλο για μία εκτρωματική απόφαση, για ένα σύστημα παρωδία, που φαλκιδεύει το ίδιο το πρωτάθλημα και το καθιστά έρμαιο των στοιχηματζήδων που, όλοι ξέρουμε, ότι λύνουν και δένουν εδώ και χρόνια και έχουν καταστήσει τη SL 2 ως ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα σε επίπεδο αξιοπιστίας -και όχι μόνο- παγκοσμίως.

Μία απόφαση που βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο της Λίγκας, Πέτρο Μαρτσούκο, που ήταν εκείνος που έβαλε την πρόταση στο τραπέζι και τελικά υπερψηφίστηκε στο Δ.Σ. της διοργανώτριας.