Με επίσημο αίτημα του προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Απόλλων Σμύρνης ζήτησε να μην οριστεί το διπλό μπαράζ παραμονής / ανόδου απέναντι στην Ξάνθη.

Μετά την Ξάνθη και ο Απόλλων Σμύρνης είναι εναντίον της διεξαγωγής μπαράζ ανόδου / παραμονής με την ακριτική ομάδα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» με επίσημο αίτημά της προς την ΕΠΟ ζήτησε να μην ορίσει τους διπλούς αγώνες μπαράζ, με την αιτιολογία ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες, ενώ τόνισε ότι για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις δύο τέτοιων παιχνιδιών.

Τόσο ο Απόλλων Σμύρνης (2ος στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη στιγμή της διακοπής), όσο και η Ξάνθη έχουν λύσει αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών τους, έχουν μεγάλες ελλείψεις στις ρόστερ και δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν για πρακτικούς λόγους στα παιχνίδια αυτά.

Το μόνο που μένει πια είναι να δούμε την αντίδραση της ΕΠΟ, που πιέζεται από την Super League να ορίσει άμεσα ημερομηνίες για τα μπαράζ, κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που ζητούν οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες.