Η Athens Καλλιθέα μέσω νέας επιστολής της προς την ΚΕΔ ζητεί την αντικατάσταση του του διαιτητή στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την Επισκοπή, αλλά και την παρουσία του Στιβ Μπένετ σε αυτό.

Συνεχίζονται η αποστολή επιστολών από τη Athens Καλλιθέα. Σε τρίτη επιστολή προς την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ από την η Athens Kallithea, με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League 2, ζητεί την αντικατάσταση του διαιτητή που ορίστηκε για το παιχνίδι της Κηφισιάς με την Επισκοπή, με την σημείωση πως αυτός (Κωνσταντίνος Πουλικίδης) είναι μη αξιολογημένος για τη Super League 1.

Η αιτία για τη νέα επιστολή αφορά στο αίτημα που κατέθεσε εγγράφως μια μέρα νωρίτερα ο αθηναϊκός σύλλογος, σύμφωνα με το οποίο -για λόγους ισονομίας- θα έπρεπε να οριστούν διαιτητές που είναι αξιολογημένοι για τη Super League 1 σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της Κηφισιάς και της Athens Kallithea.

Παράλληλα, η Athens Kallithea ζητά την παρουσία του Στιβ Μπένετ στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση της Κηφισιάς με την Επισκοπή (αν δεν υπάρξει αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Πουλικίδη), αντί για το δικό της παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όπως είχε ζητήσει μια μέρα νωρίτερα.

Δείτε την επιστολή: