Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπαΐροβιτς, τα Χανιά επικράτησαν 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου της Super League 2 εδραιώθηκαν τα Χανιά. Οι Κρητικοί λύγισαν με σκορ 2-0 τον Παναθηναϊκό Β’, φτάνοντας τους 44 βαθμούς και είναι στο -4 από την κορυφή, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπαΐροβιτς, με τον φορ των Χανίων να το… παίρνει πάνω του και να «καθαρίζει» το ματς. Αρχικά στο 13ο λεπτό ο Μπαΐροβιτς έδωσε σκορ στο ματς και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, ενώ στο 30’ έγραψε το 2-0 που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο ρυθμός ήταν καλός και το ματς ισορροπημένο αλλά τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε με το σκορ να παραμένει ως είχε.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (85′ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (73′ Νικόλης), Βασιλόγιαννης (85′ Τσαμούρης), Μπαΐροβιτς, Κόλα (56′ Βάρκας).

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Θεοχάρης (73′ Ηλιάδης), Σιδεράς, Ρόμπι (57′ Κούτσιας), Καρβούνης (73′ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (57′ Κρυπαράκος), Μαρτίνης (81′ Ματσαδές), Αλμπάνης, Τσιριγώτης.