Ο Παύλος Δερμιτζάκης σχολίασε την ήττα της Βέροιας απ’ τον Λεβαδειακό στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ ανόδου, τονίζοντας πως η ομάδα είχε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησε ενώ τόνισε πως στα παιχνίδια με την Λαμία θα δώσουν το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Αρχικά σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι ήταν δυο παιχνίδια με δύο πολύ καλές ομάδες που πήραν πανάξια τις πρώτες θέσεις στους ομίλους. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δυο ομάδες ήταν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κα να παιχτεί μες τον αγωνιστικό χώρο και να είναι μια διαφήμιση για την Super League 2».

Για τα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό: «Αν μιλήσουμε και για τα δυο παιχνίδια, στο πρώτο o Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε το προβάδισμα. Στο σημερινό θα έλεγα πως ήταν ένας μονόλογος μπήκαμε αποφασισμένοι, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε το γκολ, το ίδιο έγινε και στο δεύτερο. Θεωρώ ότι κλείστηκε ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε το γκολ».

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Λαμία: «Σίγουρα υπάρχει διαφορετική δυναμική ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Ενώ για τα επεισόδια είπε: «Τέτοιες στιγμές δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο, έπρεπε οι αξιωματούχοι των ομάδων να προστατέψουν τον κόσμο και τις ομάδες»