Σε συμφωνία με τον Νίκο Κουσκουνά να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, να λάβει τα δεδουλευμένα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος, ήρθε η ομάδα του ΟΦΗ.

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος, με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Φώτης Τσάλος δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τα έγγραφα της αποπληρωμής του Νίκου Κουσκουνά, ώστε να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά του ΟΦΗ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διοίκηση του προκατόχου του, Γιάννη Πολεμαρχάκη για τους χειρισμούς του.

Αναλυτικά ο κ. Φώτης Τσάλος έγραψε:
«Πλήρωσα το γραμμάτιο που οφείλει η προηγούμενη διοίκηση του κυρίου πολεμαρχάκη και τις οφειλές 5.000 ευρώ προς τον παίκτη για να αποσύρει την προσφυγή του ώστε η ομάδα να μην τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς την Τετάρτη και απαγόρευση των δύο μεταγραφικών περιόδων μπαίνοντας για άλλη μία φορά μπροστά στα προβλήματα που έχουνε δημιουργήσει προηγούμενη διοίκηση η οποία είναι απών από το βαρδινογιάννειο και Αν ήθελαν πραγματικά να κάνουν κάτι για την ομάδα ήταν να πληρώσουν τα χρέη και τις προσφυγές τους».

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είναι ένας από τους μετόχους του ΟΦΗ που στηρίζει την επιστροφή του Φανούρη Βατσινά στον προεδρικό θώκο.