Ο 22χρονος Αργεντίνος επιθετικός, Αντόνιο Ναπολιτάνο, είναι και με τη βούλα παίκτης του Hρακλή, με τον «Γηραιό» να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αντόνιο Ναπολιτάνο.Ο 22χρονος Αργεντινος επιθετικός ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Χιμνάσια Λα Πλάτα και έρχεται ως δανεικός για έναν χρόνο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Χιμνάσια Λα Πλάτα σε ηλικία 6 ετών και εφτασε μέχρι την επαγγελματική ομάδα.To 2018 συμμετείχε στην εθνική Αργεντινής Κ-18. Το ντεμπόυτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες το έκανε με προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο ποδοσφαιριστής μετά τις υπογραφές δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Θέλω να πετύχω τους στόχους με την ομάδα του Ηρακλή και είναι πρόκληση να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ο κόσμος να μου έχει εμπιστοσύνη και μακάρι να μείνω περισσότερα χρόνια στην ομάδα. Διάβασα και έμαθα ότι είναι μια ιστορική ομάδα και θέλω να σταθώ αντάξιος αυτού του συλλόγου».