Η Αναγέννηση Καρδίτσας είδε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να εκδίδει τρεις αποφάσεις εις βάρος της, δύο για ενεργοποίηση αφαίρεσης συνολικά έξι βαθμών και μια επιβολή.

Νέοι… μπελάδες για την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα (26/05) δυο ενεργοποιήσεις ποινών αφαίρεσης βαθμών και μια επιβολή.

Όλα αυτά για τα χρωστούμενα της ομάδας της Θεσσαλίας στους Δημήτρη Κουτρομάνο, Νταμιάνο Γκίνη και Ζίγκι Μπαντιμπαγκά, ενώ έχει δέκα ημέρες περιθώριο για να αποφύγει την οριστική αφαίρεση βαθμών, προχωρώντας σε αποπληρωμές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την από 15.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κουτρομάνου κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 8.975,33 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 200 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 112/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 16.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νταμιάνο Γκίνη κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 6.000 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, καθώς και των 100 ευρώ που επιδικάστηκαν υπέρ του αιτούντος ως δικαστική δαπάνη με την υπ’ αριθμ. 120/2023 απόφαση επιβολής ποινής του παρόντος Δικαστηρίου.

-Δέχεται την από 02.05.2023 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζιγκί Μπαντιμπανγκά κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ως νόμω και ουσία βάσιμη.

Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του συνολικού ποσού των 17.402,72 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη».