ΕΠΟΗ Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε και αφού υπήρξε ενημέρωση για την ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA, αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση με την Πολιτεία για την έναρξη των SL2 και FL.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των διεθνών ομοσπονδιών Πετρ Φούσεκ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ολιστική μελέτη που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο την οποία κατάρτισαν οι FIFA/UEFA, και εκπρόσωποί τους θα παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπογράμμισε ότι “επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του”.

Ακόμη η ΕΕ αποφάσισε:

– Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

– Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.