Η ΕΠΟ στη σύσκεψή της αποφάσισε πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος θα δωθούν και πάλι στην Cosmote TV, ενώ αναφέρθηκε κι η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποδέχθηκε τη βελτιωμένη πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, που είναι 1,2 εκάτ. ευρώ αντί 900 χιλιάδων ευρώ, που είχε προσφέρει αρχικά.

Από αυτά, 800.000 χιλιάδες ευρώ αντιστοιχούν στα τηλεοπτικά δικαιώματα και 400.000 ευρώ αντιστοιχούν στα εμπορικά δικαιώματα.

Το ποσό είναι ανάλογο της περσινής περιόδου. Στις όποιες ενστάσεις υπήρξαν για αναζήτηση μεγαλύτερης προσφοράς, η απάντηση ήταν ότι αν δεν επέλεθει άμεσα συμφωνία, η πρόταση της Cosmote θα μειωθεί, επειδή στο μεταξύ θα έχουν διεξαχθεί αγώνες με ομάδες της Super League 1.

Επί πολλή ώρα συζητήθηκε το θέμα της έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η πρόταση του προέδρου της Ομοσπονδίας ήταν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα σε όσες Ενώσεις μπορούν και για τις υπόλοιπες να ληφθεί απόφαση στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 2/11. Η απόφαση θα ληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη (20/10).