Ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και στέφθηκε πρωταθλητής χειμώνα, κλείνοντας ιδανικά τον 1ο γύρο.

Επιστροφή στις νίκες για τον Εργοτέλη, ο οποίος παρότι δυσκολεύτηκε κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, που από τα πρώτα λεπτά είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 8΄ είχε την πρώτη του ευκαιρία με τον Κόνραντ, ο Αστράς όμως ήταν αυτός που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χωρίς όμως να υπάρχει κάποια άλλη ευκαιρία στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 31΄, όταν και πάλι ο Αστράς κράτησε ανέπαφη την εστία του, αυτή τη φορά σε σουτ του Μανουσάκη. Στο 37΄ ο Απόλλων Λάρισας έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μπάλλα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Κρητικοί έχονας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν για να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς γκολ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορούν να σπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Θεσσαλών.

Όλα αυτά μέχρι το 76΄ όταν ο Κόνραντ με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε το 1-0 αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ματς με τους Κρητικούς να διαχειρίζονται με επιτυχία το υπέρ τους σκορ και να επιστρέφουν εκ νέου πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.