Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε πολύ κοντά σε σημαντικό «διπλό» στο «Καυταντζόγλειο», όμως ο Άλεξιτς με ακόμη ένα τέρμα έσωσε τον βαθμό για τον Ηρακλή στο 85′ (1-1).

Οι Θεσσαλονικείς είδαν την Αναγέννηση Καρδίτσας να διατηρεί προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως κατάφεραν στο 85ο λεπτό να διαμορφώσουν το τελικό 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλοί παρέμειναν στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής είναι τέταρτος με 39.

Η Αναγέννηση «πάγωσε» το «Καυταντζόγλειο» μόλις στο 16ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη ο Τάσος Λαγός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.

Ο Ηρακλής πίεσε, όμως οι Θεσσαλοί έχασαν κι άλλη ευκαιρία, όταν ο Ελβέτο πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς πίσω από το κέντρο του γηπέδου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή!

Τελικά, η πίεση του Ηρακλή ευοδώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν ο Κόστα Άλεξιτς πέτυχε ακόμη ένα γκολ και ισοφάρισε σε 1-1. Θυμίζουμε πως στον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο Σέρβος είχε πετύχει καρέ τερμάτων.