Η Ζάκυνθος πανηγύρισε τη πρώτη νίκη στη σεζόν, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Καραϊσκάκη με 2-0.

Την πρώτη της νίκη στη τρέχουσα χρονιά πέτυχε η Ζάκυνθος, η οποία κατάφερε να φύγει νικηφόρα από την Άρτα και την έδρα του Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Άρτας ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στην εστία του Πατσιογιώργου, λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας των νησιωτών. Ότι δεν είχαν μπορέσει να κάνουν μέχρι τότε οι παίκτες του Τίμου Καβακά, το έκαναν αυτοί του Δημήτρη Νόλη στο 29΄, όταν έπειτα από λάθος του Φαν Ίπερεν ο Κάρλος Εντουάρντο πάσαρε στον Τσιμέλι και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Επτανήσιοι πατούσαν καλύτερα στο ματς και στο 35΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κάρλος Εντουάρντο. Στο διάστημα που ακολούθησε οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν σε ένα γκολ, που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες τους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Καραϊσκάκη αύξησαν την πίεση τους, προκειμένου να φτάσουν στο 1-2. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 63΄, το σουτ όμως του Ναζίμ πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία των Επτανήσιων. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 58΄ ο Καλλιβωκάς είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-3… η κεφαλιά του όμως δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε. Με το πέρας της ώρας, ο ρυθμός του ματς έπεσε εξέλιξη η οποία ευνοϊκή για την Ζάκυνθο, που κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπάρχον σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο…