Ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου, μίλησε για την σημερινή συγκέντρωση για το μέλλον του Ηρακλή, τα οικονομικά δεδομένα αλλά και τη βοήθεια που περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας, με σκοπό να συμμετάσχει η ομάδα στη Football League.

Δείτε τι δήλωσε στο FAIR PLAY 96,1 FM:

«Σήμερα στις οκτώ θα γίνει η συνάντηση. Πάντα σε συνεννόηση με τον Ηρακλή, θα μαζευτούν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Για να δούμε πως θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών. Και κάποια άλλα τρέχοντα έξοδα. Δηλαδή κατά κύριο λόγο πρακτικά θέματα. Επιπλέον θα γίνει και μια ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα τις ομάδας. Θέλουμε να υπάρχει διαφάνεια. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και θα πρέπει να ξέρουν. Επιπλέον εγώ θα ζητήσω στην συνάντηση που πρέπει να γίνει με τον υπουργό, να μας πει ποια είναι τα χρέη μας. Και βέβαια πως σκοπεύει να μας βοηθήσει. Γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει. Περιμένουμε να υπάρξουν απαντήσεις από την πλευρά του Υπουργού. Οι νέοι επενδύτες θα πρέπει να ξέρουν. Υπάρχουν επαφές και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντως θέλω να πω πως ότι και να γίνει θα κάνουμε την ΠΑΕ. Ο Ηρακλής του χρόνου θα παίζει στη Β εθνική. Ο Ηρακλής είναι μια οικογένεια. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου. Το πείραμα πέρυσι πέτυχε και πρέπει να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Θα πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει παίρνοντας διαρκείας».

Για την συνάντηση με τον κύριο Αδαμίδη: «Είναι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Ποντάρουμε επάνω του και πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει. Η συνάντηση αυτή θα γίνει αύριο».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν από το υστέρημα τους. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο».