Μιλώντας στον Arena FM 89,4, ο Θόδωρος Καράογλου εξέφρασε την άποψη πως ο Τομ Παπαδόπουλος έχει το προβάδισμα για να γίνει ο νέος ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, έναντι του Αιγύπτιου επιχειρηματία Σορούρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: 

Για τον Ηρακλή:«Παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις της ομάδας, χθες μάλιστα είχα την χαρά να γνωρίσω τον κ. Καραντώνη ο οποίος είναι συνεργάτης του κ.Παπαδόπουλου. Φαίνεται ότι ο κ.Παπαδόπουλος ,που ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, έχει καλύψει το χαμένο έδαφος, είναι καλός… σπρίντερ. Την άλλη Πέμπτη θα κριθούν και των δυο τα δικαιολογητικά για την άδεια, από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Φαίνεται ο κ.Παπαδόπουλος να έχει προβάδισμα καθώς έχει καταθέσει τα χρήματα και έχει βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα έχει γίνει μια πολύ καλή ομάδα και μαζί με την άφιξη του κ.Μυροφορίδη αλλά και την διοίκηση που από πέρυσι κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχει γίνει ο Ηρακλής πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνουμε όλοι μας ,είναι να πάρουμε διαρκείας και να ενισχύσουμε την ομάδα μας».

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός: «Δεν θέλω να υποτιμήσω τον ρόλο του πρωθυπουργού αλλά θεωρώ ότι δεν έχουν καμία σημασία πλέον τα λόγια του κ.Τσίπρα. Έχει αποδείξει στον ελληνικό λαό ότι είναι αναξιόπιστος και θεωρώ ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν δίνει βάση στα λεγόμενα του. Αυτό που περιμένουμε εμείς είναι να ακούσουμε τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη, το επόμενο Σάββατο στις 15 του μήνα, όταν και θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και στο Βελλίδειο και θα ανακοινώσει ένα συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα. Σημασία έχουν τα λόγια του επερχόμενου και όχι του απερχόμενου, θεωρώ ότι ο κ.Τσίπρας ολοκλήρωσε τον κύκλο του, ξέρει ότι θα χάσεις τις εκλογές και η μοναδική προσδοκία του είναι να περιορίσει το εύρος της νίκης της Νέας Δημοκρατίας».

Για τα όσα έγιναν χθες(8/9) στην Θεσσαλονίκη: «Απαράδεκτα. Η έκθεση είναι μια γιορτή για την Θεσσαλονίκη και πρέπει να από του χρόνου να σταματήσουν τα εγκαίνια να συνοδεύονται από επεισόδια. Πρέπει να απαγκιστρωθεί η λογική των εγκαινίων από τις επισκέψεις των πολιτών αρχηγών. Είναι κρίμα να αμαυρώνεται η πιο σημαντική στιγμή της πόλης».