Το αποτέλεσμα των εκλογών της Superleague 2 δεν άρεσε στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, εξαπολύοντας πυρά κατά πάντων.

Ο Αντώνης Ροκάκης που ήταν ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και του Λευτέρη Αυγενάκη, ηττήθηκε με ψήφους 13-12 από τον Πέτρο Μαρτσούκο για την προεδρία της Superleague 2 και το εκλογικό αποτέλεσμα δεν άρεσε στον Κώστα Καραπαπά.

«Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν Δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά, απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν, το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποια κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου SL1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό;», ήταν τα πρώτα λόγια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν μαζέψει η Δικαιοσύνη τα λαμόγια που εκβιάζουν, δωροδοκούν, απειλούν! Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε… Απλά υπάρχουν δύο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους. Βάλατε μέχρι και παρακμιακά σάιτ με κάτι μικροεκβιαστάκους δήθεν δημοσιογράφους να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας; Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε…», κατέληξε.