Ευθεία επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς στη συζήτηση για τον κανονισμό αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγόρησε και πάλι τον πρόεδρο της ΕΠΟ πως αγνοεί τις επιταγές της ολιστικής μελέτης και τον κάλεσε να αποχωρήσει, ειδάλλως απείλησε πως οι ίδιες οι ομάδες θα βάλουν λουκέτο. Μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Μπαλτάκο πως δεν έχει κάνει τίποτα σχετικά με την υπόθεση στοιχηματισμού ή με την εξασφάλιση ξένων διαιτητών για τους μεγάλους αγώνες της Super League.

«Η σημερινή διαδικασία είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο γελοία και κωμική είναι η λειτουργία αυτής της επιτροπής! Μια επιτροπή που η Ολιστική Μελέτη προέβλεπε να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο την έχετε κάνει εσκεμμένα όπως σας είπα σκέτη παρωδία!

Ζητάτε να ψηφίσουμε προκήρυξη Σούπερ Λιγκ 2 και ο Μαρτσούκος δεν είναι εδώ! Και υποτίθεται ότι αυτός ο τύπος που διοικεί την Σούπερ Λιγκ 2 και ψηφίστηκε παραποδοσφαιρικά με την ψήφο της ΕΠΟ, σε μια ακόμα πράξη θεσμικής εκτροπής, εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Κανέναν δεν εκπροσωπεί παρά μόνο αυτούς που τον έβαλαν και είναι οι ίδιοι που έβαλαν κι εσένα!», είπε αρχικά ο Κ. Καραπαπάς, όπως προκύπτει από τον Ολυμπιακό.
«Σου έχουν στείλει δεκαπέντε επιστολές και δεν έχεις απαντήσει ούτε σε μία. Έτσι νομίζεις θα πάει; Καμιά αντίδραση, καμιά απάντηση. Είναι μια κοροϊδία και για εμάς και για τις FIFA/UEFA και για όσους συμφώνησαν για την Ολιστική Μελέτη. Ή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα αποφασίζει για την τύχη του ή θα το σταματήσουμε εμείς. Θα βάλουμε εμείς λουκέτο. Μαζευόμαστε για να μαζευόμαστε σε αυτή την συνεδρίαση παρωδία και αντί να συζητάμε σοβαρά θέματα για το ποδόσφαιρο συζητάμε τα αδιάφορα», πρόσθεσε και κατέληξε:
«Είναι δυνατόν σήμερα να συνεδριάζει η ΕΕΠ και να μην έχεις κάτι να μας πεις για το θέμα με το Στοιχηματισμό; Την άλλη εβδομάδα έχει ντέρμπι. Είναι δυνατόν να μην έχεις σήμερα φέρει τη λύση για τους ξένους διαιτητές που ομόφωνα ζητήσαμε; Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Γελιέσαι. Δεν πρόκειται να γίνει…».